Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των εκλογων του 2007

ekloges_2007

Συμπολίτες μας, τα υψηλά ποσοστά των εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου που έφεραν το Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) στην πρώτη θέση ανόδου της Αριστεράς στην πόλη μας, με σημαντική άνοδο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, μας γεμίζουν με χαρά και αισιοδοξία. Μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε από καλύτερες θέσεις. Να δίνουμε το παρόν στις προκλήσεις της εποχής μας, στους αγώνες και στα τεκταινόμενα της πόλης μας, με ριζοσπαστικές προτάσεις. Η άνοδος του συνόλου των κομμάτων της αριστεράς, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ΜΕ.Ρ.Α. κ.α. δείχνει τον προβληματισμό και την πρόθεση του εκλογικού σώματος, να αναζητήσει εναλλακτική πολιτική πρόταση απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό και το δικομματισμό στη χώρα μας. Εμείς στο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουμε ότι η ψήφος σας, δεν αποτελεί λευκή επιταγή. Αποτελεί ψήφο ανασυγκρότησης και ενότητας της Αριστεράς. Σε αυτή την προοπτική, θα παραμείνουμε συνεπείς. Η επιτροπή συγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Ερυθραίας, μαζί με τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας για την ανταπόκρισή σας στο προεκλογικό κάλεσμά μας, όπου σας ζητήσαμε να στηρίξετε τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ για όσο το δυνατό μεγαλύτερη αντιπροσώπευση στο εθνικό κοινοβούλιο, σας καλούμε και πάλι σήμερα να δώσουμε μαζί ενωτικά, τη δυσκολότερη μάχη των μικρών προβλημάτων και των μεγάλων πολιτικών ζητημάτων της καθημερινότητας του λαού μας. Για την ποιότητα του περιβάλλοντος και την προστασία του δημόσιου χώρου. Για το δικαίωμα στην εργασία, την ασφάλιση, την περίθαλψη και βελτίωση του επιπέδου ζωής. Για την προστασία του δημόσιου χαρακτήρα της εκπαίδευσης.

Για τα προβλήματα και τις αγωνίες των νέων ανθρώπων. Για την ποιότητα του πολιτισμού, της δημόσιας διοίκησης και της λειτουργίας της δημοκρατίας.
Για την τοπική οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη. Για την ανατροπή του νεοφιλελεύθερου οικονομικού συστήματος στη χώρα και την Ενωμένη Ευρώπη, με εναλλακτική πολιτική κοινωνικής ανάπτυξης και περιβαλλοντικής προστασίας. Από αυτή τη ριζοσπαστική ενωτική αριστερή μάχη, δεν πρέπει να απουσιάσει καμία κινηματική αριστερή έκφραση και κανένας προοδευτικός πολίτης

Advertisements
This entry was posted in Aνακοινώσεις, Eθνικές Εκλογές 2007. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s